Областният на Разград шофирал с 3 промила алкохол в кръвта

Областният на Разград шофирал с 3 промила алкохол в кръвта
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Областният управител на Разград Петър Василев, който пострада тежко при катастрофа тази нощ, е шофира служебния автомобил с 3 промила алкохол в кръвта. Това е показватрезултатите от изготвената експертиза по образуваното досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна.

Състоянието на Василев остава тежко. 

Инцидентът с 45-годишния управител, който пътувал сам със служебния автомобил от село Самуил към село Хърсово, община Исперих, е станал на равен пътен участък, последван от десен завой.

Василев не успял  да овладее автомобила, навлязъл  в гората край пътя и се блъснал в дърво. От жестокия удар дървото е  паднало. Мъжът е шофирал без предпазен колан.

Сигналът за произшествието е подаден от очевидец, който се е движел зад колата на областния управител. За да извадят тежко ранения Василев, служебната кола е била разрязана от повиканите на мястото на произшествието представители на „Пожарна и аварийна безопасност”.

Петър Василев е настанен с множество тежки сериозни наранявания по цялото тяло в МБАЛ в Разград. Тази сутрин той е бил опериран, тъй като от удара има спукан бял дроб.  

#областен управител #Разград #катастрофа #алкохол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници