Битият в Борисовата градина дядо попитал нападателите си: Защо мен?

Битият в Борисовата градина дядо попитал нападателите си: Защо мен?
снимка: Би Ти Ви
A A+ A++ A

67-годишният Красимир Иванов, който бе зверски пребит ред внуците си в Борисовата градина, се опитал да говори с нападателите си. Той ги попитал „Защо мен?”. Отговор нямало. Това сподели пострадалият пред Би Ти Ви.

„До вчера седях между хората на това кафе в Борисовата градина, а сега не бива да минавам”, казва Красимир.

Когато бил с внуците си в парка, той видял мъжете, които били фенове на ЦСКА.

„Видях надпис на кръста на един от тях. Беше си изписал „blood” (кръв – на английски, б.р.) Зачудих се от какъв зор някой си е написал кръв на талията. На рамото пък имаше звезда. След като се нахвърлиха, ги попитах как са избрали мене, възрастният мъж, да ме бият. Нямаше отвори. Те симпатизират на клуба на армията. Аз съм служил в армията две години. Те не са били в казармата”, каза още той.

Иванов е убеден, че деянието на биячите му няма да остане безнаказано. „Казах на един от тях в очите, че това ще бъде платено, аз нямам съмнение. Всичко се плаща на тоя свят”, разказва мъжът.

Днес прокуратурата се самосезира за пребития от младежи в Борисовата градина възрастен мъж пред двете му внучета. Ако нападателите и биячите бъдат разкрити и разпознати до края на деня, веднага ще им бъдат повдигнати и обвинения. От полицията допълниха, че част от очевидците на нападението засега целенасочено спестяват информация по случая и следствието не може да стигне до края.

По информация от МВР, на самото място на инцидента нямало камера за видео наблюдение.

#дядо #Борисова градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници