Искра Фидосова стана майстор готвач, състезава се с мастер шефовете

Искра Фидосова стана майстор готвач, състезава се с мастер шефовете
A A+ A++ A

Бившата шефка на правната комисия в парламента Искра Фидосова стана майстор готвач, съобщава от родния й град Монтана "24 часа".

Кулинарията е любимо занимание на нотариуската, а телевизионните предавания от сорта на “Мастър шеф” са истинско предизвикателство за нея.

След завръщането си към предишната работа за разнообразие Фидосова отворила ресторант в Монтана, в който по време на обедната си почивка асистирала с голям замах.

Видимо отслабнала, Фидосова глези колегите юристи с максипорции във ведра атмосфера, съобщава изданието. Всички били единодушни за усета и уменията й, които я водели към висше майсторство в гурмето.

Сред предпочитаните ястия са бяла чорбица, пълнени пилешки гърди и сьомга на тиган, заслужено място в менюто имат и италианските специалитети.

Искра Фидосова гарантира, че продуктите не съдържат ГМО и се доставят от домашни стопанства.

За кулинарните умения на бившата парламентаристка се говореше още докато въртеше диригентската палка в НС. В интервю самата тя бе описала забележителни специалитети за домашния померан мини-шпиц: как му купува телешки шол, който първо се сварява, след което смила и смесва с чушка, морков, тиква и спагети; от сместа прави мънички кюфтенца. Два пъти в седмицата му дава и парченце сварена сьомга, един-два пъти за закуска - третинка от пържено яйце.

#Искра Фидосова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници