Антигей парад призова да "пазим децата от разврата"

Антигей парад призова да "пазим децата от разврата"
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Десетки антигей настроени националисти изразиха недоволството си срещу предстоящия днес парад "София прайд" и тази година. Обичайно от „Национална съпротива" тръгнаха по столичните улици, за да покажат, че са твърдо против демонстрирането на различията с гей паради.

Под наслов „Да запазим децата от разврата" националистите се събраха пред Столична община. Те неслучайно избраха това място, тъй като протестът им е насочен и срещу кмета на София Йорданка Фандъкова. От „Национална съпротива" я обвиняват за това, че е разрешил и този път гей парада.

С лозунги „Аз не съм толерантен. Аз съм нормален" около стотина души потеглиха към кръстовището на ул. "Г.С. Раковски". "Нямаме нищо против, да правят каквото си щат навсякъде, но да налагат по улиците на централните градове своята различност, това не го приемам", заяви един от националистите на антигей парада.

"Тук съм, защото предстои изучаването на долните човешки инстинкти в училище от невръстни младенци", заяви от своя страна и по-възрастна дама. Тя изрази недоволството си и с вдигнат плакат с надпис - "Бъди нормален!!! Спри педерастията в България!!!".

Междувременно Българската православна църква по традиция излезе с изявление против провеждането на "София прайд".

#София прайд #националисти #гей #парад #гей парад

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници