Полицейска гонка във Врачанско - четирима са с белезници

Полицейска гонка във Врачанско - четирима са с белезници
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Четирима души са арестувани след полицейско преследване във Врачанско. Инцидентът е станал в района на с. Мраморен.

На изхода на Враца по второкласния път към Оряхово в района на местността Деривол е била организирана специализирана опрация на пътна полиция. Патрул е спрял за проверка със стоп-палка лек автомобил "Опел Корса". Шофьорът обаче отказал да се подчини и продлъжил по пътя с висока скорост.

Незабавно полицаите са предприели проследяване, при което забелязали, че от колата към тях е насочено оръжие. Автомобилът се отклонил от главния път и навлязъл в района на село Мраморен. Край селската река пътуващите в опела скочили от колата и тя паднала в дерето.
 
На място са заловени трима души. Четвъртият се е укрил в близката гора, но след пристигането на полицейско подкрепление и обучено куче, и той е бил заловен.

Шофьорът е от село Борован и е бил с 1,2 промила алкохол в кръвта. Другите трима са от Козлодуй. И четиримата са криминално проявени.

По-рано се появи информация, че е възможно арестуваните да са избягали затворници. Шефът на полицията в града Иво Манчев отрече това да е истина, съобщава регионалният сайт "Конкурент".

#полиция #Враца #гонка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници