Нови разкрития около убийството на 16-годишния Георги

Нови разкрития около убийството на 16-годишния Георги
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нови разкрития около убийството на 16-годишния Георги Игнатов. Той е бил намушкан на 2 метра от пейката, на която го открила приятелката му Лора, съобщи "24 часа", като се позова на свои източници. Момчето е било до металната ограда на конната база в Борисовата градина, когато е прободено смъртоносно с нож.

Ножът, с който е прободен ученикът, най-вероятно е тип "пеперуда" с острие от 13 см, а ударът е бил много силен. "Пеперудата" е част от аксесоарите на хулигани с профила на футболните фенове.

Четирима от привържениците на столичен футболен клуб са били разпитвани до късно в четвъртък вечер от полицията във връзка с убийството, научи още "24 часа". Те обаче имали алиби за деня и часа на престъплението Безспорно е установено, че нямат нищо общо с убийството на Георги.

На местопрестъплението са открити капки от кръвта му. Два дни след убийството на ученика криминалисти продължиха да възстановяват събитията от 2 юни на мястото на инцидента с помощта на негови приятели. Няколко момчета и момичета са помагали на полицаите.

 

#Георги Игнатов #Борисова градина #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници