Детектор на тъпотата

Детектор на тъпотата
A A+ A++ A

В Бургас кметът нарежда на заведенията с удължено работно време (от всякакъв тип, не просто на чалготеките, където  от години сбирщина комплексари си мерят... гънките на мускулите) да правят проверка с металдектор.

Заради това, ако решиш да пийнеш биричка в някой бар или да се отбиеш в ресторант, който работи до по-късно, на  входа не те посрещат с wellcome drink, a с човек, който те обхожда с нещо, което би следвало да пищи и пиука на най-обикновен ключ. А да... и обикновено това са момчета, които нямат право да проверяват момичета..., т.е. според
вижданията на полицията и кмета жените не носят оръжие (логика?).

На влизането може да се усмихнете и на камерите, които ви заснемат, защото скоро някой ще ви види. Няма лошо да има охранителни камери за случаите, в които се налага, но и без да се налага служителите на реда обикалят с огромна досада заведенията да им искат записи от камерите, за да ги проверят дали спазват наредбата... Без причина, просто си гледат записи на камери, затова кажете "зеле"!

В същото време, в Бургас абитуриент изразява радостта си от завършването с изстрели с пистолет!

Преди няколко месеца някой стреля с въздушна пушка по автобус от градския транспорт в движение. И още нещо - жалбата срещу новите правила за заведенията била отхвърлена от съда тия дни.

Извод: Дано всички психопати с пистолети тръгнат да ходят на бар, клуб или дискотека, че щом няма друга система, която да ги хваща и наказва на други места, то поне да не им дават да си пият с аверите. Нека си стрелят по градинките, пред училищата, по улиците, край детските площадки. Спете спокойно, кметът ви пази!

----

Коментатър е публикуван във Фейсбук от жител на Бургас.

#парк #градинка #бар #ресторант #заведения #детектор #Бургас #абитуриент #алкохол #пиян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници