Постоянен арест за таксиметровия шофьор, убил две жени

Постоянен арест за таксиметровия шофьор, убил две жени
Димитър Юлчев прегази двете жени, едната от които е известна преподавателка по пиано, на ул. „Крум Попов“ в София на 24 март тази година. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста таксиметровия шофьор, който блъсна и уби две жени на пешеходна пътека.

Доказателствата по делото, както и показанията на трима свидетели посочват Димитър Юлчев като убиеца на пътя, предаде БГНЕС.

Освен това престъплението е тежко, а заради многобройните си нарушения на пътя таксиметровият шофьор е и обществено опасен.

Димитър Юлчев прегази двете жени, едната от които е известна преподавателка по пиано, на ул. „Крум Попов“ в София на 24 март тази година.

По-късно началникът на столичния КАТ Богдан Милчев съобщи, че таксиметровият шофьор е глобяван многократно.

„Там ситуацията е доста интересна, тъй като шофьорът, който им отнема живота, се оказва, че има над 50 акта, откакто е шофьор, а и книжката му до съвсем скоро е била отнета. Възстановил е правата си миналата година, но явно не си е взел поука“, каза Богдан Милчев.

Пешеходната пътека на ул. „Крум Попов“, където стана инцидентът, се намира на трилентово платно за движение.

От Пътна полиция потвърдиха, че се увеличават фаталните пътни инциденти в столицата. Най-често причините са висока скорост и отнемане на предимство. За последните дни в София са станали 9 тежки катастрофи с 4 жертви.

#пешеходна пътека #Димитър Юлчев #таксиметров шофьор #Софийски апелативен съд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници