Арестуваха родителите на 4-годишната Ани, изчезнала в Гърция

Арестуваха родителите на 4-годишната Ани, изчезнала в Гърция
A A+ A++ A

Изчезналата в Гърция 4-годишна Ани Борисова все още е в неизвестност, но междувременно родителите й бяха арестувани. 27-годишен мъж, баща на малката Ани и 25-годишната ѝ майка Димитрина Борисова, заедно със 70-годишен грък, в дома на който гостували ще бъдат оставени в предварителния арест. 70-годишният живее в центъра на Атина, съобщи Нова телевизия.

Причината за престоя им зад решетките са намерени хапчета в апартамента на гръцкия гражданин, които принадлежали на 27-годишния българин, както и заради лъжесвидетелстване относно изчезването на малкото дете.

Припомняме, че в началото майката заяви, че е оставила детето на своя приятелка, за да пътува до София и когато се върнала детето и познатата ѝ били изчезнали. Димитрина описа жената, на която оставила детето си като жена с две различни очи. Едното - кафяво, другото - зелено и впоследтсвие каза, че не ѝ е близка приятелка.



Според показанията на майката Ани е родена в България, но биологичният ѝ баща не я е припознал като свое дете. Същата живее от 6 години в Гърция и в началото е изкарвала прехраната си, чистейки къщи. Според информация майката е била задържана два пъти за проституция. Въпреки това според източници от полицията родителите знаят какво се е случило с детето.

Появилият се баща на детето заяви, че той е бил с детето, което избягало в момент, когато двамата спели, но бил забравил да заключи вратата на апартамента. По-късно бащата смени показанита си, като каза, че оставил детето на майката, която го загубила по време на разходка в центъра на Атина.

Показания даде и бабата на малката Ани (майка на бащата), която твърди, че бащата е искал да припознае детето, но майката не му позволила заради помощта, която получава като самотна майка. Самата тя е разбрала от телевизията за изчезването на малката Ани.

За момента полицията не е успяла да събере полезна информация за изчезването на малкото дете, чийто живот продължава да е в опасност. 4-годишната Ани не знае гръцки език.
 

#Ани Борисова #Гърция #Атина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници