Герман Костин: Заминах на 10 февруари, не знам нищо за убийствата

Герман Костин: Заминах на 10 февруари, не знам нищо за убийствата
A A+ A++ A

"Имам билет за България за 10 април", каза в телефонно интервю в Шоуто на Слави Герман Костин, издирван от разследващите двойното убийство на Анна Леонтева и 5-годишния й син Никита, открит в куфар в района на Пасарел.

Той обаче не е сигурен за къде ще лети - за София или за Москва.

Руснакът Костин е може би последният видял живи 32-годишната Анна Леонтиева в Приморско и нейния 5-годишен син Никита, затова е търсен да даде показания.

Преди дни Костин сам потърси медиите, за да отхвърли твърденията, че има нещо общо с убийствата. По думите му отишъл в руското консулство в Истанбул, където се решава въпросът дали да замине за София или за Москва, където също се води дело. Той самият предпочитал да даде показания пред руски следователи.

По телефона Герман Костин заяви, че е напуснал България на 10 февруари и няма представа какво се е случило с Анна Леонтиева и с детето й. От медиите научил, че го свързват с тях.

"Следователите имат телефона ми, но не са се обаждали да ме питат за каквото и да е", заяви Костин. Той се оплака и от медиите - заливали го с помия и с неверни твърдения.

Пишат, че съм служил в Чечня и в Афганистан - нека се обадят във военното окръжие в Москва, там има точна информация къде съм служил, каза руснакът.

 

 

#Герман Костин #Анна Леонтиева #Никита

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници