Постоянен арест за убиеца, нарязал с трион възрастен мъж

Постоянен арест за убиеца, нарязал с трион възрастен мъж
A A+ A++ A

Окръжният съд в Бургас наложи постоянен арест на Тихомир Трифонов, който на 2 април уби с чук 84-годишния дядо Георги от Черноморец. По време на заседанието излязоха нови ужасяващи подробности: старецът е бил нарязан на части, за да бъде по-лесно укрит.

49-годишният Трифонов бил извикан за ремонт в апартамента на дядото на улица "Гладстон" в Бургас. Между двамата възникнал скандал и работникът умъртвил стопанина с удари по главата. После, за да заличи следите от престъплението, нарязал трупа на седем части и ги изнесъл.

Запис от камера в железарски магазин показа в съда как Трифонов купува трион и чували от сезал, в които по-късно са намерени частите от трупа на жертвата Георги Георгиев.

Тихомир Трифонов е от Видин, инженер лесовъд по образование. От около две години живеел на квартира в Свети Влас и припечелвал като строителен работник. Занимавал се с поставяне на фаянс, когато го ангажират. От време на време поддържал отношения с бившето си семейство, обясни той пред съда.

Магистратите  прецениха, че убийството е извършено с особена жестокост и наложиха мярка постоянно задържане, въпреки старанието на двамата защитници на Трифонов, единият от които, Димитър Бонгалов, е бивш зам.-министър на правосъдието. Обвиняемият има предишно осъждане за измама.

Съдебният акт подлежи на обжалване пред апелативен съд, като евентуалната жалба ще бъде разгледана в Бургас на 14.04.2015 г.

#Бургас #убиец #чук

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници