Майката на изчезналата тийнейджърка: Само да се обади, че е добре

Майката на изчезналата тийнейджърка: Само да се обади, че е добре
снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Само да се прибере вкъщи, само да се обади, че е добре. Това си пожела майката на изчезналата 15-годишна тийнейджърка Валя Вълкова от Видин в ефира на Нова телевизия.

Момичето е в неизвестност от 10 март, а от вчера полицията го издирва по молба на майка й.

„Молиме я ако евентуално се е скрила някъде да се обади, че е жива и здрава. Няма да й се караме. Никой нищо няма да й направи. Нека само се обади, нека се прибере“, призова жената.

Тя разказа, че телефонът на момичето е изключен откакто то е излязло. „В същото време нейни приятели са я видели по центъра в барчета“, обясни жената и уточни, че едни от приятелите на момичето са казали на полицията, че за последно са го видели в Барче на центъра. Други деца пък са разказали, че са видели Камелия за последно на крепостта Баба Вида.

По думите на майката момичето никога не е изчезвало така. „Имала е моменти, закъснявала е. Свършва училище в 1 часа, а се прибира в 5-6“, уточнява тя.

Жената посочва още, че не знае дъщеря й да има приятел. „Нейни приятели казват и ние знаехме за едно момченце, но вече не са заедно“, уточнява тя.

Бащата на Камелия живее в Испания. Тийнейджърката има и по-малък брат на 3 години.

Камелия е с ръст около 155 см., с дълга кестенява коса и кафяви очи.

Умоляват се хората, които имат информация за Камелия Цветанова, да сигнализират на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

#тийнейджърка #Видин #неизвестност #майка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници