Лиъм Нийсън преекратява участието си в стрелби и други екшъни

Лиъм Нийсън преекратява участието си в стрелби и други екшъни
A A+ A++ A

Макар да се справя доста добре с физическите натоварнвания, ирландецът Лиъм Нийсън е категоричен, че до две години ще прекрати участието си в приключенски филми.

"Още съм в добра физическа форма. Но това няма да трае вечно. Затова ще изпълня подписаните договори, след което спирам с екшъните", заяви 62-годишният Нийсън. Един от мотивите му е, че не иска да руши образа, който до момента си е създал.

"Най ми е смешно, да не кажа тъжно, когато някоя застаряла филмова звезда тича, стреля и прочие. Всичко е до време. Не искам да ставам за посмешище. И след две години ще продължа да се снимам във филми, но не и в екшъни", казва актьорът.

През 2009 г. звездата преживя тежка семейна драма. Съпругата на Лиъм Нийсън, британската актриса Наташа Ричардсън, почина на 45-годишна възраст вследствие на ски инцидент. Актьорът не спря да се снима във филми, но очевидно преоценява тематиката, особено след като трябва сам да възпитава двамата сина в семейството.



Носителката на Оскар Ванеса Редгрейв, която е майка на Наташа Ричардсън, и Лиъм Нийсън напускат болницата "Ленъкс хил" в Ню Йорк, в която почина съпругата на актьора

Звездата на Нийсън изгря с филма "Списъкът на Шиндлер" (1993), за участието в който той е избран лично от Стивън Спилбърг, припомнят медиите. Вълнуващата лента за холокоста грабна 7 академични награди Оскар, включително за режисура на Спилбърг.


#Лиъм Нийсън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници