Ексклузивно в Novinite: Американка откри труп край видинско село

Ексклузивно в  Novinite: Американка откри труп край видинско село
A A+ A++ A

На труп край шосето се натъкна ненадейно американка, която от около година живее със семейството си във видинското село Цар Петрово. Тръгнала да пресрещне таксито, което се бавело, и налетяла на мъртвец с пранги на краката и кръв по лицето, разказа Люси Дайвънфордън пред Novinite.

Чужденката сама ни потърси на редакционния телефон да разкаже шокиращата история, защото й се сторило, че шофьорът на таксито, с когото най-напред споделила за зловещата находка, не обърнал внимание на думите й.

По-късно обаче видяла полиция на мястото.

Случаят е от тази сутрин. Люси повикала такси и за да не стои на едно място, тръгнала по пътя да го пресрещне. Малко преди разклона, където селският път излиза на шосето за Видин, видяла тяло на мъж, около 30-35 годишен, да лежи в храстите.

"Краката му бяха завързани, а по лицето му имаше кръв", разказа жената.

Потърсени за повече информация, от видинската полиция потвърдиха за случая. Мъж с неустановена самоличност бил намерен в канавка на разклона за Видин. Нямало данни за упражнено насилие. Трупът е пратен за аутопсия и е образувано досъдебно производство, каза говорителката на областната дирекция.

Люси Дайвънфордън е в България със съпруга и с дъщеря си. Родом е от Невада, но е с австрийско гражданство.

Цар Петрово се намира се на 25 км от Видин и на 15 км от Кула. Легенда гласи, че накрая на селото е загинал цар Петър и оттам то носи името си. Според други източници селото е възникнало през второта половина на 19 век.

#труп #американка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници