Стефан Данаилов се оттегля от НАТФИЗ

Стефан Данаилов се оттегля от НАТФИЗ
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Любимият на няколко поколения актьор Стефан Данаилов прекратява преподавателската си дейност в НАТФИЗ. Това съобщи самият той в ефира на бТВ в събота. Поради здравословното си състояние, тази година той води последния си клас.

Мастера, както го наричат неговите студенти, се е върнал наскоро от Германия, където му е била направена операция на очите. "През последната година имунната ми система беше напълно срината. С едното око не виждах изобщо, с другото виждам 40%. Операцията е успешна, но ми е странно. С едното око виждам едно, с другото - друго", каза Данаилов

В момента Ламбо поставя пиесата "Небесен отряд" заедно с момчетата от класа си. "Върнах се към този тип театър, защото в тази пиеса има 8 главни роли", каза той пред телевизията и добави, че това е последният му клас. "Здравословното ми състояние не ми позволява да мечтая да преподавам повече, но да не казвам голяма дума".

Актьорът обясни и как е получил заболяването. Според него, поради лекарствата за онкологичното заболяване, които пие, неговата имунна система е паднала и се е появил вирус, който започнал да яде очите му.

„Всичко е уникално при мен. Може ли да имам такова заболяване, което в България нашите офталмолози да не знаят? Някакви гадости да ти ядат очите. Може ли лимфонът да ме сграбчи? Може ли Мери така да си отиде, така да я събори болестта? Изпитания, изпитания...”, завършва изповедта си актьорът.

Припомняме, че през април м.г. се спомина съпругата на Данаилов - Мария

#Стефан Данаилов #НАТФИЗ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"