Хадауей и "Корона" идват на ретро диско фест в София (СНИМКИ+ВИДЕО)

Хадауей и "Корона" идват на ретро диско фест в София (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимки: Коко Ейджънси
A A+ A++ A

Още  две от легендите на денс музиката на 90-те години - Хадауей и "Корона", ще се присъединят към компанията на "Венгабойс" и Алексия за 5-ото издание на I love the 90s, на 9 май 2015 г. в Зимния дворец на спорта.

"Корона" е италианска евроденс група, създадена през 1993 г. от музикалния продуцент и композитор Франческо Бонтемпи, по известен с псевдонима си Лий Мароу. Основен вокал и лице на проекта е бразилската певица Олга де Суза, а в отделни песни взимат участие изпълнителите Джована Берсола, Сандра Чеймбърс и Ивана Спаня.

През 1993 г. дебютният сингъл The Rhythm of the Night оглавява европейските денс класации за повече от осем поредни седмици. Сред най-популярните хитове на групата са The Rhythm of the Night, Baby Baby и Try Me Out.

Нестър Аликзандър Хадауей, по-известен като Haddaway (на снимката долу), е роден в Тринидад и Тобаго през 1965 г. и се нарежда сред най- ярките представители на характерния за началото на 90-те години евроденс стил. Може да се похвали с десетки топ хитове като What Is Love, Life, I miss You, Fly Away, Who Do You Love... От 1993 г. до днес той е продал общо 28 милиона копия от своите албуми и сингли.

 

 


Промо билетите за концерта са на цена 30 лв. и вече са почти разпродадени. Останалите билети са на цени от 40 и 50 лв.

Тази година организаторите пускат и ограничено количество билети в категория „Седящи места" на цена 50 лв., а група от 3 билета в зона „Седящи места” е 120 лв.

#концерт #музика #Корона #Хадауей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници