Жена загина, а трима са в тежко ранени след катастрофа на път Е-79

Жена загина, а трима са в тежко ранени след катастрофа на път Е-79
A A+ A++ A

Жена загина, а други трима души са в тежко състояние след челен удар на Е-79 край Благоевград. Двама от пострадалите са с множество травми, състоянието на третия пострадал също е критично.

Сигналът за инцидента е подаден към 12:11 ч., че на изхода на Благоевград в района на рибарниците след кв. „Струмско”са се удари два автомобила. Сблъсъкът е между джип и лека кола, двата автомобила са с благоевградска регистрация.

Вследствие на удара лекият автомобил изхвърча в крайпътните ниви и се преобръща няколко пъти. Жената, пътуваща в автомобила е загинала, а другите двама пътници са ранени - мъж и жена.

По-късно през деня единият от пострадалите - 55-годишен мъже транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов”. Той е настанен в травматологията с контузия на мозъка, както и счупване на горен и долен крайник.

Въпреки че няма непосредствена опасност за живота, състоянието му остава тежко. На мястото на инцидента са били две линейки и две пожарни. Движението е отцепено за повече от два часа.

Причините за тежкия инцидент се изясняват. Към момента самоличността на загиналата жена и на останалите участници в станалото пътни инцидент се установява. Движението по път I-1 в района на Благоевград е възстановено малко преди 15:00 ч. днес.

#Е-79 #катастрофа #загина #ранени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници