Отново смърт след скок от седмия етаж в Благоевград

Отново смърт след скок от седмия етаж в Благоевград
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

56-годишен мъж загина на място след падане от 20 метра височина в Благоевград. Той опитал да се обеси на парапета на жилището си на 7-я етаж, но полетял надолу, след като сезалът се скъсал под тежестта му.

Сигналът е подаден малко преди 10 часа тази сутрин от жилищен блок на ул. "Яне Сандански" в ж.к. "Струмско".  Антон П.  вързал примка на винкела на простора пред терасата си. Синият найлонов шнур още бил на врата му, когато съседи притичали до тялото след фаталния полет.

Смъртта на мъжа е констатирана от екип на ЦСМП-Благоевград, на мястото на инцидента в 10.20 часа започна оглед от служители на Второ РУП.

Загиналият мъж е с две бинтовани ръце, според съседи той наскоро е бил поразен от електрически ток.

Според негови съседи Антон страдал много след смъртта на съпругата му, която умряла миналата година внезапно. Работил като пазач.

Това е петото самоубийство от висок етаж в Благоевградския край само за няколко месеца.

Преди време 23-годишния Георги В., който прекъсна младия си живот с фатален скок от 4-етаж на блок 21 в благоевградския квартал Ален мак, припомня регионалното издание "Струма". Младежът се самоуби без да дава никакви признаци, че е взел фатално решение.

Със скок от покрива на жилищен блок в кв. "Еленово" преди няколко месеца се самоуби и младо момиче, чиято смърт все още е забулена в мъгла. Не стана ясно с какви мотиви посегна на живота си и Елена. Дни преди нея със скок от седния етаж се самоуби бивш пожарникар.

#самоубийство #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници