Застреляха „наглия" Кирил Кирилов-Шкафа

Застреляха „наглия" Кирил Кирилов-Шкафа
Един от подсъдимите от бандата за отвличания „Наглите" - Кирил Кирилов – Шкафа, беше застрелян в около 22 часа на 24 март. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Един от подсъдимите от бандата за отвличания „Наглите" - Кирил Кирилов – Шкафа, беше застрелян в около 22 часа на 24 март.

Покушението е станало около 21:30 пред блока квартал „Младост"., в който живеел. Кирилов видял екзекуторите си и побягнал. Нападателите обаче го простреляли в краката и той паднал метри по-нататък, пред съседния блок. 20 минути по-късно издъхнал, предаде bTV.

На мястото, криминалистите откриха над 10 гилзи. Кирилов е с три огнестрелни рани по тялото.

„Прибирал се е и вероятно е бил пресрещнат," каза Ивайло Спиридонов, заместник-директор на СДВР.

Кирил Кирилов беше задържан при акция „Наглите". Той е участвал в отвличанията на бизнесмена Киро Киров и студента Румен Гунински.

Сочен е като пряк извършител на похищенията и конвоирането на двете жертви до една от къщите, използвани от похитителите край Вакарел.

Миналата година Кирилов беше пуснат от ареста срещу мярка - подписка. Идните дни той трябваше да чуе присъдата на съда по делото „Наглите". Прокуратурата поиска за него 10 години затвор.

В понеделник финалните пледоарии по делото продължават, след като в петък обвинението поиска общо 153 години затвор за деветимата подсъдими.

#„Наглите" #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници