Майката на убиеца от Соло: Вярвам му, да прави каквото сметне за правилно

Майката на убиеца от Соло: Вярвам му, да прави каквото сметне за правилно
снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Майката на извършителя на двойното убийство до "Соло" Илиян Тодоров проговори. Тя заяви, че за последно се е чула със сина си преди две години. Тогава той заминал с приятелката си за Варна, разказа тя пред Нова телевизия.

Илиян Тодоров е обвинен, че е извършил двойно убийство на 18 април 2009 г. пред заведение, което се намира на метри от Съдебната палата в София. Тогава Кирил Въжаров и Васил Александров бяха наръгани смъртоносно с нож в гърба, а приятелят им Кирил Димитров бе ранен.

Тодоров изчезна след като бе обявена окончателната му присъда. Властите не успяха да го открият и да го отведат в затвора. Последната следа от него е видео, адресирано и до главния прокурор, в което той обяснява, че не е виновен.

„Вярвам му, продължавам да му вярвам. Няма значение дали ще го видим и кога ще го видим“, заяви майката на Тодоров. Тя разказа, че многократно синът й лично и цялото й семейство са заплашвани, че ще бъдат избити, ако някой проговори.

Тя посъветва сина си да не се предава и да прави това, което смята за необходимо. През сълзи му пожела да бъде щастлив и да се бори да докаже невинността си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници