Проф. Вучков: Джон Кери ще ни накара да викаме "Ура за Украйна!"

Проф. Вучков: Джон Кери ще ни накара да викаме "Ура за Украйна!"
A A+ A++ A

"Джон Кери ще ни каже да викаме "Ура за Украйна! и "Долу за Крим!". Защо ние не съдим Америка, като има поне 20 нарушения в международното право?", попита професор Юлиан Вучков по отношение визитата на генералния секретар на САЩ у нас днес.

"Този парламент не ми внушава никакви надежди. Борисов беше енергичен и успешен като главен секретар на МВР, укрепи, създаде пътища, метро в първия си кабинет, но е лош кадровик. Никой от неговите министри нямат ценз и мозък да ръководят предоставените им министерства. Сега Борисов е изключително самодоволен, само хвали това правителство, една критика не направи", изрази мнение за кабинета професорът.

"Южен поток" е тотален провал на властта", аргументира се Вучков в сутрешния блок на ТВ7 в четвъртък по отношение неуспеха на кабинета, като добави, че този проект е щял да е от голяма полза за България.

По отношение на сигурността на държавата, професорът нарече вътрешният министър Веселин Вучков "безличен", като прикрива "нечистоплътните интереси на Петко Сертов".

"Военният министър командва ведомството с огромно самочувствие. Точно сега той трябва да постави войски по границата ни с Турция, а не да я подсилва с военна техника", отново не спести коментарите си Вучков.

"Няма мислене, няма идеи, няма дълбочина. Изключително повърхностни хора има в тая политическа класа", уверен е той.

#Юлиан Вучков #Бойко Борисов #Джон Кери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници