Ген. Атанасов: Пазарджик се управлява тоталитарно!

Ген. Атанасов: Пазарджик се управлява тоталитарно!
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Генерал Атанас Атанасов заяви в сутрешния блок на Нова телевизия във вторник, по повод разстрела на началника на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова, че община Пазарджик се управлява "тоталитарно". Той съобщи за сигнал за тежки корупционни среди, които "мачкат бизнеса" в града. "Има нещо сходно със случая "Белведере" на местно ниво", сподели още ген. Атанасов. 

По отношение на изчезването и откриването на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов, Атанасов нарече случая "водевил" и допълни, че е несериозно той да се издирва в такава мащабна акция. 

"Не мога да си позволя да влизам в личната сфера на хората, но знам, че това излизане на Сертов от страната няма нищо общо нито със сегашната му работа, нито с предишната", категоричен бе той. По негово мнение това, че Сертов е бил назначен на този висок пост в ДАНС само по себе си не значи, че е имал качествата за това.

Атанасов се противопостави категорично на коментаторите по случая с атентата "Шарли ебдо", че причините са социални и икономически. По думите му акцията на ДАНС за тероризма в Пазарджик е била PR и само е всявала паника, без да има основателни доказателства за проповядване на радикален ислям там.

 

#Атанас Атанасов #Татяна Стоянова #Пазарджик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници