МВР не казва колко струва издирването на Сертов

МВР не казва колко струва издирването на Сертов
A A+ A++ A

Зам.-директорът на СДВР Христо Терзийски съобщи, че Петко Сертов е снет от издирване – от общодържавно издирване и от Шенгенската информационна система, както и от масивите на Интерпол.

Зам.-главният секретар на МВР Георги Костов съобщи, че Сертов не е жертва на престъпно посегателство. "При нас не е постъпвала информация за катастрофа с участието на г-н Сертов от Гърция", уточни той.

От МВР допълват, че колата, с която бившият шеф на ДАНС се е прибрал, е била на брат му. Не бе съобщено кога съпругата му и брат му са отишли в Гърция, за да го приберат в България. Няма данни и за това да са обявили пред МВР намерението си да отидат да го приберат.

Не бе уточнено и колко струва на МВР издирването на Сертов. Единственият коментар бе, че действията са обичайни и относими към издирването на който и да е български гражданин.

Петко Сертов се прибра от Гърция с в 1.30 в понеделник с кола, управлявана от брат му Тодор Сертов, там е била и съпругата му. В разговор с полицаите Сертов е открекал да е обект на престъпление и е изглаждал в нормално здравословно състояние.

По-рано съпругата на Сертов -Емилия съобщи, че той е болен и цялото семейство се грижи за него.

#Петко Сертов #Сертов #МВР #Гърция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници