Шая Лабьоф въвлечен в педофилски скандал

Шая Лабьоф въвлечен в педофилски скандал
A A+ A++ A

Звездата от филмите „Трансформърс“ Шая Лебьоф, който неотдавна разпространи признание, че е бил изнасилен от жена, докато стоял с хартиена торба на главата вързан за стол по време на артистичен пърформънс, бе въвлечен в нов скандал за участие в хореография с педофилски нюанси.

Наложи се 39-годишната австралийска поп певица и автор на песни Сиа публично да се извини за последния си музикален клип Elastic Heart, след като бе засипана с критики.

След излъчването на клипа към певицата полетяха обвинения, че видеото има педофилско звучене. В танца участват 12-годишната Мади Зиглер и 28-годишния актьор Шая Лабьоф.

Голяма част от гилдията обаче застана в защита на Сиа с аргумента, че клипът притежава естетически качества и че в красивата му хореография няма дори и намек за педофилия.  

"Намерението ми беше да създам чисто емоционално съдържание, а не да разстройвам когото и да било", написа певицата в профила си в Туитър.

Коментари в социалните мрежи допълват личната история на певицата с подробности, че мъжът в клипа представлява баща й, а момичето е тя като малка. Клетката олицетворява психологическите проблеми и зависимостта от алкохола, от които тя се откъсва за разлика от баща си.

Облеклото е типично за този тип танцьори, а цветовете в тон с кожата целят дрехите да не отвличат вниманието от танца. Песента е хубава, видеото е въпрос на вкус и предпочитания, но педофилията е само в главите на обвиняващите, пишат запознати със стилистиката на поп арта.

 

 

#певица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници