Разпитват съдружниците на убития строителен предприемач

Разпитват съдружниците на убития строителен предприемач
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Строителният предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия, които бяха застреляни в четвъртък вечерта, докато се прибираха в дома си, са били заплашвани от съсед, съобщи „24 часа“.

Телата на 48-годишния Дамянов и 42-годишната му съпруга бяха намерени между два блока в столичния кв. „Витоша". Предполага се, че са убити с 8 куршума, a водещата версия е поръчково убийство. Стрелецът успял да се измъкне незабелязан.

По неофициална информация Дамянов е извършил измамни сделки с имоти. Твърди се, че мамел с апартаменти, продадени на зелено, и има некоректни отношения със съдружниците в бизнеса.

Ще бъдат разпитани Божидар Ангелов и Стойчо Цочев, с когото са работили заедно до 2011 г. Потърпевши от измамите на Дамянов и сътрудниците му са над 60 души.

Бащата на убитата Наталия разказа, че дъщеря му и Дамянов били заплашени с убийство преди две години от техен съсед. Тя споделила, че двамата не го приели на сериозно.

“Обяснявам си го със заканата. За убийство и на двамата. От техен комшия. Аз го познавам. Отначало си пиеха заедно пиенетата, нещо се сдърпаха и те казаха, че не искат повече да го виждат”, обяснява мъжът пред Би Ти Ви. Той напълно отхвърля версията, свързана с бизнеса на зет си.

#Наталия #Дамянови #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници