Дамянови убити с осем куршума

Дамянови убити с осем куршума
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Полицията издирва убийците на разстреляните в четвъртък вечерта в София строителен предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия Дамянова.

Телата на 48-годишния Дамянов и 42-годишната му съпруга бяха намерени между два блока в столичния кв. „Витоша" от случайно преминаващ съсед.

По неофициална информация 8 куршума са били изстреляни по семейството, a водещата версия към момента е поръчково убийство, предаде „Дарик“.

Предполага се, че семейството най-вероятно е било следено и е използван най-удобният момент, когато влизали в сградата, където живеят от 20 години.

По неофициална информация Дамянов е извършил измамни сделки с имоти.

Това е поредният тежък инцидент в столицата за последните няколко месеца. В началото на декември свидетел по делото Килърите 4 беше разстрелян показно пред блок в кв. "Банишора".

Месец и половина преди това компютърен специалист беше убит в района на 19 СОУ до ВМА с множество изстрели. До момента не е заловен нито един от извършителите на тежките престъпления.

По неофициална информация Дамянов е извършил измамни сделки с имоти и двойното убийство вероятно е поръчково, съобщи ТВ7. - See more at: http://novinite.bg/articles/85747/Zastrelyaha-maj-i-jena-do-stolichniya-zoopark#sthash.V6SaApWn.dpuf

#Дамянови #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници