Застреляха мъж и жена до столичния зоопарк

Застреляха мъж и жена до столичния зоопарк
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Митко и Наталия Дамянови са били застреляни в четвъртък вечер в квартал "Витоша" в София, близо до зоопарка. Те са били съответно на 48 и 42 години. Около 20.29 часа е подаден сигнал от човек, който е намерил мъж и жена на улицата в столичния квартал, съобщават от пресцентъра на СДВР. 

Инцидентът е станал на улица "Йордан Стубел". Мъжът се занимавал със строителен бизнес, твърдят осведомени. Съпругата му е била негов съдружник във фирмата. Имат две деца.

По неофициална информация Дамянов е извършил измамни сделки с имоти и двойното убийство вероятно е поръчково, съобщи ТВ7.

Извършва се оглед на местопрестъплението. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е на мястото на инцидента, който потвърди, че убийството е било извършено с огнестрелно оръжие.

Работата по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента предстои.

Извършителите на престъплението се издирват от столичната полиция.

Това е поредният тежък инцидент в столицата за последните няколко месеца. В началото на декември свидетел по делото Килърите 4 беше разстрелян показно пред блок в кв. "Банишора".

Месец и половина преди това компютърен специалист беше убит в района на 19 СОУ до ВМА с множество изстрели. До момента не е заловен нито един от извършителите на тежките престъпления.

#стрелба #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници