Лора Крумова напуска бТВ, връща се в Нова

Лора Крумова напуска бТВ, връща се в Нова
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Журналистката Лора Крумова се завръща в ефира, но този път не по бТВ, а в ефира на телевизията, която първоначално я направи лице на сутрешен блок - Нова телевизия. Крумова е подала молба за напускане още преди Нова година, по време на майчинството й, пише "24 часа". 

За напускането на Крумова от бТВ се заговори още през май миналата година, когато се предполагаше, че ще се върне на стола си като водеща в "Тази събота" и "Тази неделя".

Известната журналистка си тръгва от медията доста изненадващо, тъй като колегите ѝ там я очакваха да се върне на екрана с ново предаване през януари. Това наистина ще се случи, но ще е по-скоро в края на февруари и ще бъде по Нова тв в предаване, заедно с приятелката й Галя Щърбева, която също ще се върне от майчинство.

Двете водещи родиха почти по едно и също време и заедно гледаха децата си. Явор на Лора този месец ще навърши годинка и 4 м., а Калина на Галя става на годинка на 16 януари.

Предаването на Крумова и Щърбева ще е магазинен дълъг блок, поне 3 часа и ще се излъчва в събота следобед. В него ще има многобройни рубрики и интервюта. Някои от известните гости ще бъдат предизвиквани да коментират теми, които не са в тяхната експертиза, но пък имат оригинална гледна точка. Предвидени са и много репортажи.

#Лора Крумова #Галя Щърбева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници