Второ самоубийство на младеж: 20-годишен скочи от седмия етаж

Второ самоубийство на младеж: 20-годишен скочи от седмия етаж
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Още едно самоубийство на младеж почерни дните след Нова година. 20-годишен младеж е полетял от седмия етаж на жилищен блок в Дупница вчера около 23 часа, съобщава регионалният сайт Struma.com. Момчето оставило предсмъртно писмо и скочило от прозореца на дома си.

Според съседи на маса в кухнята било намерено листче, на което момчето написало "Прости ми бабо, душата ме боли" и сложило край на живота си. Така той сбогувал с баба си, с която живеел. Жената се грижела за него, тъй като родителите били разделени, разказват дупничани.

Тялото му е било намерено около 3:00 часа през нощта. На място са пристигнали екипи на Спешния център и полицията. Тялото на момчето е закарано в кюстендилската морга. Работата по случая продължава.

Часове по-рано 14-годишно момиче се е самоубило, като е скочило от площадка между шести и седми етаж на жилищна кооперация в Кюстендил. Инцидентът е станал в ранния следобед на 2-ри януари. Девойката е била транспортирана с тежки наранявания в кюстендилската болница, където въпреки усилията на лекарите е починала час по-късно.

#младеж #скочи #Кюстендил #Дупница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници