Ясновидката Соня: Наводнения, земетресения и бедност през 2015 г.

Ясновидката Соня: Наводнения, земетресения и бедност през 2015 г.
Снимка: "Марица"
A A+ A++ A

2015-а ще е тежка за България. Чакат ни наводнения и земетресения, прогнозира известната ясновидка Соня от Горна Оряховица, цитирана от „Марица“.

„Това е божие наказание, защото хората не вярват. Ще има и нови жертви, ще има и глад, и бедност, но все пак икономиката ще се раздвижи, макар и бавно. България ще се оправи, и то много добре, но ще е много, много бавно. То ще се случи за вашите деца и за техните деца. Няма да се затрием като народ, винаги ще съществуваме, нашата земя е пазена от Бог. Сега той ни казва да дойдем за себе си, защото в устата и умовете ни са само парите“, коментира Соня.

Според ясновидката ще има смяна на министри, но правителството ще удържи четири години.

„Бойко няма да се даде. На него му е дадено от Бог да е водач и да оправи нещата. Трудно ще му е, но той ще направи всичко възможно да докаже на тези, които го мразят, че може“, смята Соня.

Тя предупреждавауправляващите да не подценяват проблема с бедните цигани и бежанци, на които самозванци им промиват мозъците да бъдат джихадисти.

2015-та ще е добра за представителите на зодиите Лъв, Риби, Скорпиони. Най-лоша ще е за Близнаците, които трябва да внимават на всяка крачка какво говорят, къде са, какво правят, с кого контактуват.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници