Кубрат Пулев зарадва деца без родители

Кубрат Пулев зарадва деца без родители
A A+ A++ A

Кубрат Пулев посети детски дом в Дупница. Най-добрият български професионален боксьор се срещна с децата лишени от родителски грижи от дом „Олга Стоянова“.

Пулев бе придружен от половинката си Андреа. Певицата е родена в Сапарева баня и също участва в благотворителната инициатива в дома.

След като разбраха новината за посещението на Кубрат Пулев 49-те деца настанени в дома за сираци "Олга Стоянова" изпаднаха в истинска еуфория. "Такова настроение сред децата не бях виждала. Дори на подаръци не се радват така, както разбирайки, че Кубрат Пулев ще дойде при тях. Еуфорията е голяма, а емоциите, които ще изпитат от досега си с него, едва ли ще могат да се опишат. Постоянно питат: "Ама истинския Кубрат Пулев ли ще дойде? Ама защо реши точно при нас да дойде…" Очакванията им са много, ама наистина огромни от факта, че ще се докоснат на живо до него. Друга тема вече няма, само Кубрат Пулев им е в устата", коментира директорката Красимира Александрова.

След посещението в дом „Олга Стоянова“ Кобрата и Андреа ще бъдат и специалени гости на церемонията „Спортист на Дупница – 2014“. Там Кубрат Пулев ще награди всички млади спортни таланти на града.

#Кубрат Пулев #Пулев #Дупница #Андреа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай