Камера засякла колата на Сертов на ГКПП-Кулата на 5 декември

Камера засякла колата на Сертов на ГКПП-Кулата на 5 декември
Петко Сертов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Камера на ГКПП-Кулата е засякла колата на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов около 20 часа на 5 декември. След това автомобилът е преминал на гръцка територия, съобщава в. „Труд“.

По-рано стана ясно, че колата, с която се е предвижвал Сертов е била заснета от камера на АПИ край Кърналовската борса при Петрич. Това е станало около 18:30 часа.

Все още не е ясно обаче дали в автомобилът е бил и изчезналия ексшеф на ДАНС. Причината е, че на пункта се проверяват само физически личните карти, без те да се регистрират. Граничните полицаи пук не си спомнят подробности от този ден.

По непотвърдена информация от вчера гръцките власти са информирани да търсят Петко Сертов на тяхна територия.

Сертов е в неизвестност от 15:30 часа на 5 декември, когато за последно има потвърдена информация за неговото движение. По последни данни той най-вероятно се придвижва с лек автомобил "Опел Астра", светлосив металик, с регистрационен номер СА 2987 РМ.

Петко Сертов бе първият директор на ДАНС от създаването на агенцията през 2008 г. По-късно той бе начело и на създадения през 2009 г. Център за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет (БОРКОР). Сертов бе негов ръководител до март месец 2013 година, когато бе освободен от премиера Бойко Борисов.

#Петко Сертов #Сертов #Гърция #Кулата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници