Сертов изчезнал с колата на млада жена

Сертов изчезнал с колата на млада жена
Петко Сертов
A A+ A++ A

За последно бившият шеф на ДАНС Сертов е бил видян на столичния булевард "Витоша", където е теглил пари от банков клон. След това следите му се губят. На камерите в района не се вижда накъде е тръгнал. След като тегли парите, той се качва в сив автомобил и тръгва в неизвестна посока.

Шефът на Столичната полиция Младен Маринов съобщи, че автомобилът е "Опел Астра"- светлосив металик с регистрационен номер СА2987РМ. Колата не е собственост на Петко Сертов, а на 26-годишната Теодора Кондова.

Кондова потвърди пред Нова телевизия, че автомобилът е неин, но отказа да даде пояснения.

От МВР също отказаха да дадат информация за причините, поради които Сертов кара колата на младата жена. Поясниха обаче, че той е напуснал дома си, носейки в себе си всичките си лични документи, включително и международния си паспорт. Приятелят на Сертов - полковник Николай Русатиев е категоричен, че бившият шеф  е имал тайна среща. 

"Кой има интерес от изчезването на Петко Сертов? Оттук ще се стигне и до това кой е замесен в неговото изчезване. Защото не е просто така - самият факт, че е излязъл без телефоните си, значи че той е имал нещо предвид", коментира Русатиев.

#Петко Сертов #Сертов #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници