Слави Бинев е удобен за нападение, защитава го Любен Дилов

Слави Бинев е удобен за нападение, защитава го Любен Дилов
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Слави Бинев е удобен за нападение. Можем да му скачаме, колкото си искаме, защото е диалогичен. Не съм сигурен, че гилдията разбира функциите на администраторите в културата. Не съм сигурен, че Ламбо, при цялото ми уважение, разбираше нещо от предишния си пост. За това трябва човек с организаторски качества“, коментира писателят-политик Любен Дилов-син в сутрешния блок на Нова телевизия във вторник.

Той заяви, че Бинев му е приятел и според него проблемът с него не е личен отдавна, а е проблем между ГЕРБ и Патриотичния фронт. "Има нещо доста лицемерно. Няма смущение от факта, че човек с повече от едно дело по СРС-та, е зам.-председател на Комисията за контрол на СРС. И тук „няма конфликт на интереси“, нали така, коментира Дилов.

„Освен това постът на Слави Бинев е свързан с чисто административна работа. Председателят на една комисия просто организира нейната работа. Ще припомня, че когато медиите изживяваха едни от най-странните си периоди, той беше единственият човек, който вееше някакъв байрак и задаваше въпроса „Кой?“. Той организираше срещи в Европарламента по темата, водеше комисарката по медии. Не знам кой го нарича „мутробарок“, но той в никакъв случай не е човек без позиции“, категоричен е политикът.

Във вторник депутатът Слави Бинев проговаря за първи път пред медии след почти едноседмично мълчание по темата, която взриви артистичния елит у нас.

#Любен Дилов - син #Слави Бинев #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници