DEVIN води в класацията на бързооборотните стоки

DEVIN води в класацията на бързооборотните стоки
A A+ A++ A

DEVIN oтново e най-високо оценената българска марка в категорията на бързооборотните стоки. В юбилейната класация на SUPERBRANDS марката се изкачи с 12 позиции в сравнение с предишното си класиране и вече е на 7-о място. Освен в общата класация марката е лидер в категорията си „Безалкохолни напитки, минерални води“.

Доверието на потребителите, както и оценката на специалистите по маркетинг и комуникации, поставиха DEVIN на най-висока позиция от всички български марки при храни и напитки.

„Българските брандове могат да печелят доверието на своите клиенти чрез високо качество, нововъведения и отговорно поведение. DEVIN успя трайно да спечели лоялността на българите както с висококачествените води и здравословни напитки, така и с последователната, открита и честна политика към потребителите“, коментира Мая Герасимова, маркетинг директор на „Девин“ АД. „Включването на DEVIN в топ 10 на класацията е признание за професионализма, иновативността и социалната отговорност на „Девин“ АД“, допълни още тя.

„Девин“ АД следва политика на постоянно разширяване на продуктовата си гама с цел задоволяване на високите потребителски изисквания и подобряване на екологичната ефективност в производството. Портфолиото на бранда включва минерална, изворна и газирана вода DEVIN, овкусената слабогазирана вода DEVIN FRESH и серията DEVIN Crystal Line, разработена специално за заведения.

Глобалната организация Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и популяризира изключителните търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни по света, които реализират програмата Superbrands. Тя включва тайно гласуване на членовете на борда и национално гласуване на потребителите в интернет. В борда на Superbrands членуват представители на авторитетни маркетингови агенции, мениджъри на ключови компании и водещи журналисти от влиятелни медии.

ТОП 20 МАРКИ В БЪЛГАРИЯ - НОЕМВРИ 2014 Г.

#Superbrands #Девин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници