Намерили анаболи в стаята на починалия студент

Намерили анаболи в стаята на починалия студент
A A+ A++ A

В стаята на 22-годишния арабски студент, намерен мъртъв днес по обяд, разследващите са намерили анаболи. До момента полицията отказва информация за причините за смъртта на младежа.

Студентът в Национална спортна академия Раид Алла Хасунел Шемери от Бургас , бе открит мъртъв в хотел "Луксор" собственост на винения бос Недялко Левунлиев, съобщава сайтът struma.com. Снощи той е бил в заведение в града, пил е там заедно с приятели, сред които и сина на собственика на хотела, винения бос Недялко Левунлиев. Бил е гост на хотела. Качил да спи и е намерен мъртъв.

Според криминалистите най-вероятната причина е задушаване след като е повърнал на сън.

Изданието припомня, че името на хотела преди време бе замесено в скандал с отравяне на две жени от персонала, причинено от кекс с наркотично вещество.

Малко преди края на работния ден 29-годишната рецепционистка Рени Илиева и 50-годишната хигиенистка Анка Кирякова хапнали тестен сладкиш, след което внезапно им прилошало. Незабавно били транспортирани в спешното отделение на благоевградската болница със симптоми на хранително отравяне. Жените разказали, че им станало лошо, след като синът на собственика на хотел „Луксор” ги почерпил с кекс. Симптомите на двете издавали странно поведение, граничещо с неадекватно, което наложило да бъдат изследвани за наличие на наркотични вещества.

#Благоевград #спортист #анаболи #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници