Предлагали на Тервел Пулев милиони, за да стане депутат

Предлагали на Тервел Пулев милиони, за да стане депутат
Тервел Пулев Снимка: hashtag-bg.com
A A+ A++ A

Тервел Пулев, брат на Кубрат Пулев, разкри, че са му предлагали огромна сума пари, за да стане депутат, но той отказал да влезе в политиката.

"Предлагаха ми преди тези избори да ставам депутат, първи в листата. Отказах. Парите бяха доста, с тях можех да изкарам три олимпиади", сподели Тервел пред Нова телевизия. 

Той подчерта, че не се е замислял преди да откаже, защото парите не са най-важното нещо за него, освен това си има професия, с която ги изкарва. Тервел Пулев отказа да разкрие коя партия му е предлагала да оглави листа. Но заяви, че сумата, която са му давали, била шестцифрена.

Сега Тервел чака с нетърпение срещата на брат му с Владимир Кличко в събота.

Срещу Кубрат Пулев 38-годишният Кличко залага трите пояса в тежка категория - на Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова организация (WBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

"Колкото е голям залога за брат ми, за Кличко пък е два пъти по-голям, защото той носи тежката корона. Искрено се надявам да няма някаква субективна съдийска намеса. Но все пак боксът е доста субективен спорт. Ако се стигне мачът да завърши по точки, предимство ще има Кличко", каза Тервел Пулев.

#Тервел Пулев #Тервел #Кубрат Пулев #Кличко #депутат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници