Пламналият мъж от Сандански е в "Пирогов" с опасност за живота

Пламналият мъж от Сандански е в "Пирогов" с опасност за живота
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

48-годишният Николай от Сандански е с опасност за живота, след като по първоначални данни се е запалил при неправилно боравене с кандило в гробищния парк във вторник. Това съобщиха от ОД на МВР – Благоевград.

Около 17:03 часа на 4 ноември 2014г. в Районното управление е получен сигнал за това, че в района на гробищния парк в град Сандански гори 48-годишен мъж от града. Пострадалият е транспортиран за лечение в "Пирогов" в София с опасност за живота.

От полицейски служители на РУП-Сандански е извършен оглед на местопроизшествието, като на място е намерено догарящо кандило. Запалими вещества не са установени.

Горелият Николай Попстоилов редовно обикалял района на гробищния парк в Сандански. Бил неконтактен, с отклонения, говорел трудно.

Припомняме, че излезе и друга версия по случая. Директорът на Областната дирекция на МВР в Благоевград Васил Митов обяви в ефира на БНТ, че очевидец е подал сигнала за горящия в двора на църквата. Според свидетеля, 48-годишният мъж се е полял с течност и се е запалил.

По първоначални данни вероятна причина за инцидента обаче е неправилно боравене с кандило на гробищния парк. Работата по случая продължава.

#Сандански #църква

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници