Чаровникът Шон Бийн вдига пета сватба, този път с бавачка

Чаровникът Шон Бийн вдига пета сватба, този път с бавачка
A A+ A++ A

Чаровният 55-годишен актьор Шон Бийн минава под венчило за пети път. Той е предложил брак на 29-годишната бивша бавачка Ашли Мур.

Звездата се жени 3 години след като заяви, че бракът не е за него: "Разбира се, че вярвам в любовта. Няма човек, който да не вярва. Бракът обаче е за другите, не е за мен".

Хронология на браковете

През 1981 г., на 21-годишна възраст, Шон Бийн се ожени за първи път за детската си любов Дебра Джеймс. Седем години по-късно те се разделиха.

Втората му съпруга е Мелани Хил, от която има две дъщери. Връзката им продължи почти 15 години, а бракът им - само седем.

През 1997 г. Бийн мина под венчило с колежката си Абигейл Крътенден, двамата имат една дъщеря. Разведоха се през 2000 г.

Четвъртият брак на Шон бе с 20 години по-младата Джорджина Сутклиф. Те отложиха сватбата си с един месец през 2008 г., защото се скараха сериозно. След кратка раздяла се събраха. Бракът им приключи след 2 години, тъй като според тях животът заедно е "нетърпим".

За Шон

Носител на награда „Еми“ и номиниран за награди „БАФТА“ и „Сатурн“, Бийн е известен от ролите си във филмите „Отнесени от вихъра“, „Анна Каренина“, „Властелинът на пръстените“, „Златното око“, „Троя“, „Патриотични игри“, „Съкровището“, „Сайлънт Хил“ и др.

Участва и в много телевизионни продукции, между които „Шарп“ на ITV и „Игра на тронове“ на HBO. Също така озвучава компютърни игри и телевизионни реклами.

#брак #венчило #сватба #Игра на тронове #Властелинът на пръстените #Отнесени от вихъра #Троя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници