Вокалът на Iron Maiden идва у нас за Tu Rock Fest

Вокалът на Iron Maiden идва у нас за Tu Rock Fest
A A+ A++ A

Вокалът на Iron Maiden Блейз Бейли ще подкрепи тазгодишното издание на Tu Rock Fest във Варна, съобщиха организаторите от Техническия университет пред Moreto.net. Звездата ще излезе на сцената в морската столица заедно с българския рок проект "John Steel" и белградската рок звезда Богдан Матич.

Ментор на ТУ Рок Фест тази година е рок примата Милена Славова. Концертът на 28 септември, неделя, от 19 часа е посветен на "рока на бъдещето" - музикантите от новото поколение. На сцената пред Фестивалния комплекс Милена ще представи избраните ученически рок групи от Варна.

Митко Кърнев води три групи от България, спечелили конкурса "Голямото междучасие" на Д2 и Революция Z. Специално участие имат и музикантите от "Неврон" от Техническия университет. Групите ще свирят по четири рок парчета и ще се състезават за наградите на Техническия университет-Варна и община Варна - професионален запис на авторско парче. Финалът на първата вечер на Tu Rock Fest 3: Еволюция ще сложат "Бумеранг".

На 29 септември, понеделник, от 18 часа - на откритата сцена в кампуса на ТУ-Варна, ще излязат победителите от последните две издания на конкурсната програма, варненската пънк група "А-морал", а след тях - Милена Славова, Блейз Бейли с John Steel и Боголюб Матич.

Невиждано досега във Варна лазерно шоу и фойерверки ще сложат точка на двата концерта, за които входът е свободен. Моторджийските клубове от Варна ще пристигнат в шпалир на концерта, тръгвайки от центъра на града.

Специалното издание на Tu Rock Fest тази година е посветено на кандидатурата на Варна за младежка европейска столица през 2017 г.

#Iron Maiden #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите