Цветан Василев: Чувствам се предаден от всички

Цветан Василев: Чувствам се предаден от всички
Цветан Василев Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Върху мене се оказва неуправляем по своята сила политически натиск. Нямам сигурност за нищо.“ Това каза при явяването си в полицейското управление в Белград мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев.

„Аз съм в официална процедура по екстрадиция. Искам да мине цялата процедура по целия път по отношение на моето екстрадиране“, каза банкерът.

„Предполагам, моите адвокати ще кажат каква е следващата стъпка“, заяви още Василев и допълни, че се чувства предаден от всички, цитиран от TV7. „Когато имам сигурност, ще се върна в България. Аз съм благодарен на всички, които се упражняваха върху мен“, заключи Цветан Василев.

Цветан Василев е с наложена от съда в Белград мярка за неотклонение „подписка“, която го задължи да се явява всеки ден в полицията за подпис. Международният му паспорт бе иззет. Явяването на банкера пред властите слага край на спекулациите за местонахождението му.

Преди два дни Василев доброволно се яви в едно от белградските полицейски управление. Властите в Белград му наложиха мярка за неотклонение „подписка“, докато се разреши въпросът около евентуалното му екстрадиране. Вчера от министерството на правосъдието в Сърбия поискаха официално да получат документи от техните колеги в София.

#Цветан Василев #КТБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници