Теглени са пари от картата на Макс след изчезването му

Теглени са пари от картата на Макс след изчезването му
A A+ A++ A

Някой е теглил пари от картата на поляка Максимилиян Марек след неговото изчезване на Златни пясъци, твърди един от близките му приятели Адам Совински.

Адам разговарял с родителите на момчето и те му разказали, че са получили сигнал от банката за тегленето, пише "Труд". От там обаче отказали да предоставят повече информация, защото той бил пълнолетен и все още нямало полицейско разпореждане.

Приятели на Макс и Йоана призовават във Фейсбук за помощ в издирването на младежите. Открита е кампания за набиране на средства, с които да се наеме полски частен детектив и той на място в България да започне разследване.

Друг приятел на Марк и Йоана твърди, че вечерта преди те да изчезнат, е имал усещането, че някой в нощния клуб „Мъпет” ги наблюдава. „Сякаш някой ни гледаше и следеше”, твърди Адам Караш.

Това лято в Златни пясъци изчезна безследно и 28-годишният Ларс Митанг. На 8 юли той трябваше да лети обратно за родината си, но следите му се губят. Майка му пристигна с двама частни детективи от Германия, но не намериха сина й.

Разследващите мистериозното изчезване на двойката полски туристи в курорта Златни пясъци първоначално допускаха удавяне при нощно къпане, но повече от седмица след случая тази версия избледнява.

Дрехите, телефоните и останалите вещи на Йоана и Макс стояха непокътнати в стаите им в тризвездния хотел „Златен рог“, докато полицията ги обяви за общодържавно издирване и започна процедура за международно издирване.

Момичето (на 23) и момчето (на 25) са дошли на 6 септември заедно с още 23 туристи, водени от полската туристическа агенция OIS.

Цялата група е била в дискотека „Мъпет“. След още една почерпка в друг бар Макс и Йоана тръгнали към плажа. Никой не ги е виждал след отделянето им от групата.

„Ако някой има информация за Йоана и Макс, нека да се свърже с нас на тел. 112 или да уведоми полицията“, обърнаха се чрез медиите от Посолството на Полша в София.



#поляци #изчезнали #Йоана #Макс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници