Прегазиха бебе в количка /обновена/

Прегазиха бебе в количка /обновена/
A A+ A++ A

Бебе на годинка загина в нелеп инцидент в бургаското село Крушовец. Пиян граничен полицай излезе извън пътното платно и блъсна детска количка на тротоара.

Произшествието е станало малко след 9 ч. близо до центъра на селото,  на главния път Малко Търново - Бургас.

В количката е имало едногодишно момиченце, което е загинало на място.

Костадин Стоянов се казва полицаят, убил бебето Красимира в Крушевец, съобщи по-късно BurgasNews. Според изданието по време на инцидента той бил мъртво пиян. Качил се на тротоара на отстрещното движение и помел количката на бебето.

Дрегерът обаче е показал 0.60 промила алкохол в издишания от Стоянов въздух.

„Взета му е кръв за анализ, като към момента е образувано дисциплинарно производство, тъй като той е служител в граничен полицейски участък Малко Търново",  обясни говорителят на областна дирекция на МВР Цветелина Рандева.

Полицаят е на 38 години и е от Приморско. Той е пътувал с автомобила си „Рено Канго“. Бил е в почивка през последното денонощие. След инцидента е отведен в болницата за кръвен тест за алкохол и наркотици. По непотвърдени данни е тръгнал с автомобила си от Малко Търново след запой, продължил до сутринта.

„Видях убиеца на детето си. Беше мъртво пиян и полицаите се опитаха да го скрият от мен. За мен той е убиец и ще го съдя докато съм жив“. Това каза Красимир, бащата на убитото 11-месечно бебе.

Малката Красимира е трябвало да навърши една годинка на 1 октомври.  Тя е второ дете в семейството. 8-годишният батко Атанас също е бил в района с колелото си.

 



#Крушовец #катастрофа #количка #бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници