Лайза Минели прикована на легло със счупен гръбнак

Лайза Минели прикована на легло със счупен гръбнак
A A+ A++ A

Актрисата и певица Лайза Минели за пореден път опъва нервите на своите почитатели със страховито съобщение, касаещо здравословното й състояние: "Прикована съм на легло със счупен гръбнак". Така носителката на Оскар обяснява отсъствието си от погребението на нейната добра приятелка Джоан Ривърс.

Лайза била в дома си и играела с кучетата си. Едно от тях скочило върху нея, а тя паднала и се контузила.

Лекарите потвърдиха, че тя има счупване в долната част на гръбначния стълб.

"Играех с кучетата ми. Скочиха върху мен, а аз се завъртях и паднах. Помислих си, че няма проблем, но се оказа друго. Ще ме оперират следващата седмица", каза тя за в. "Ню Йорк Пост".

"Много исках да отида, защото обичам Джоан. Не успях да присъствам на погребението й, защото не мога да ходя. На легло съм и ми предстои операция", каза актрисата.

Скептици припомнят, че преди няколко години актрисата се появи на концерт в инвалидна количка и обяснението й тогава също бе свързано с едно от нейните кучета.

Ако травмата е обаче истинска, възстановяването на гръбначния стълб на актрисата от "Кабаре" ще бъде по-трудно заради предишното нараняване. "Имам счупване в долната част на гърба. Преди няколко години бях в инвалидна количка заради проблеми с гръбнака. И тогава имаше операция. Сега пак ще трябва да го оправят", примирено обяснява Лайза Минели.

Американската актриса и певица Лайза Минели счупила крак, след като се сблъскала със свое куче, съобщи сайтът TMZ. През уикенда Минели се появила на един концерт в Ню Йорк в инвалидна количка. На въпрос на журналист какво й се е случило, тя отговорила, че не отдавна получила тройно счупване на крак, когато се сблъскала с едно от своите кучета. The Daily Mail припомня, че актрисата по-рано претърпя три медицински операции на краката. По време на последната през 2010 година тя получила ново коляно. TMZ обаче не съобщава дали кучето е получило травма и каква е съдбата му.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/34394-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D1%87%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA.html

#Лайза Минели #счупи #крак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници