Почина пребитият полицай

Почина пребитият полицай
Мъжът бе приет на 3 март, призори, с тежка черепно-мозъчна травма, получена при побой в центъра на София. Снимка: Болница „Пирогов“
A A+ A++ A

Пребитият в нощта срещу 3 март полицай лейтенант Цветан Младенов на 42 години е починал снощи в централната реанимация на „Пирогов", съобщи БГНЕС.

Той бе пребит пред столичния бар „Текила" недалеч от Народното събрание. По време на инцидента полицаят бил в отпуск и прекарал вечерта в бара, където влязъл в конфликт с посетител, който впоследствие прераснал в побой. Негови роднини твърдят, че бил нападнат от телохранител, който му разбил черепа.

31-годишният побойник е задържан, той се оказал жител на пловдивското село Куртово Конаре и бил известен с хулиганските си прояви.

В средата на миналата седмица доц. Стоян Миланов, началник на централната реанимация в „Пирогов" заяви, че Цветан Младенов е в дълбока кома и реална опасност за живота.

Мъжът бе приет на 3 март, призори, с тежка черепно-мозъчна травма, получена при побой в центъра на София. Полицаят бе открит с рани по главата. Незабавно бе откаран за оказване на медицинска помощ в Института „Пирогов", където бе оставен за лечение с опасност за живота.

Часове след нападението в ареста на СДВР беше задържан 31-годишният Ц.П. от пловдивското с.Куртово Конаре. Той е известен на органите на реда за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди през 2006 г.

#полицай #Пирогов #Народното събрание #Куртово Конаре #доц. Стоян Миланов #кома #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници