Търсят заровено съкровище в София

Търсят заровено съкровище в София
A A+ A++ A

Уникално по рода си отборно състезание започва на 13  септември в София, в търсене на заровено съкровище – TRACE (The Treasure Race Adventure).

На площ от 2000 дка над 100 ентусиасти от цялата страна ще бъдат подложени на различни изпитания, които ще тестват уменията им – от логика и досетливост до физическа активност и екипна работа. Общо 20 отбора от по 5 човека ще мерят сили по пътя към финалната цел.

Изпитанията са категоризирани в 8 направления -

ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Преди старта всеки отбор ще получи своята първа улика, както и няколко предмета, необходими за успешното преминаване през трасето. Победител ще бъде отборът, преминал успешно през всички предизвикателства, разкривайки по пътя уликите в правилна последователност, която ще го отведе до заровеното съкровище.

Състезателите ще преминават през някои изпитания индивидуално, а през други - като отбор, но по време на цялата игра ще трябва да разчитат на помощта на своите съотборници. Загадките и уликите ще са различни за всеки колектив и ще имат предварително определена последователност. Всеки отбор ще разполага с ограничено време, за да премине през трасето, като търси само уликите, обозначени с неговия цвят.

Организаторите гарантират мистика до краен предел

като за момента локацията на събитието е запазена в тайна. Очаква се мястото да бъде разкрито непосредствено преди старта на маратона. То обаче ще е в близост до спирка на метро и автобус.

За участниците ще бъде осигурен безплатен паркинг за автомобили и велосипеди.

#съкровище #София #игра #умения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници