Дъщерята на Робин Уилямс напуска "Туитър", заради обидни снимки на баща й

Дъщерята на Робин Уилямс напуска "Туитър", заради обидни снимки на баща й
Зелда с покойния си баща - Робин Уилямс. Снимка: www.destructoid.com
A A+ A++ A

След неочакваната смърт на един от най-великите комици Робин Уилямс, дъщеря му пусна сърцераздирателен цитат от "Малкият принц" в социалната мрежа "Туитър". 25-годишната Зелда написа: 

"Ти ще притежаваш звездите, тъй като никой друг не ги притежава. Тъй като аз ще живея на една от тях, тъй като аз ще се смея на една от тях, когато погледнеш нощем небето, ще ти се струва, че всички звезди се смеят. Ти ще имаш звезди, които знаят да се смеят!"

Под цитата в Инстаграм Зелда е написала: "Обичам те! Липсваш ми! Ще се опитам да продължа да гледам нагоре".

Въпреки всеобщата скръб по загубата на баща й, Зелда е взела решение да изтрие "Туитър" поради тези, които "изпращат негативи" на нея и семейството й.

"На тези, които той е докоснал и които са мили, знайте, че едно от неговите най-любими неща бе да ви разсмива. Колкото до онези, които изпращат само негативи, знайте, че една малка, кикотеща се част от него ви праща ято гълъби, за да се издрискат на колата ви, след като сте я измисли. Все пак, той обичаше и да се смее", написа Зелда в социалната мрежа.

Негативите, за които тя говори, обаче изригнаха в кулминация, след като двама потребители й изпратили фотошопирана снимка на трупа на баща й. 

Заради болката, която изпитва от това, Зелда е взела решение да изтрие "Туитър" от всичките си устройства "за много дълго време, вероятно завинаги".

Припомняме, че помощничката на Робин Уилямс го е намерила на 11 август сутринта, в спалнята му, със следи на асфикция и колан на шията. Разследването на причините за смъртта на Робин Уилямс продължава.

 

#Зелда #робин уилямс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници