Тя го направи отново: Бионсе с фотошоп гаф

Тя го направи отново: Бионсе с фотошоп гаф
Бионсе отново направи фотошоп гаф. Снимки: Инстаграм
A A+ A++ A

Въпреки че Кралица Би е известна с това, че поддържа идеята за естествените женски тела и техните извивки, на нейна сметка се трупат все повече доказателства, че фотошопира дори снимките си в Instagram.

Въпреки че вече имаше обвинения срещу певицата, че обработвка снимките си, сега поп дивата отново публикува снимка, на която ясно си личи намесата на фотошоп, при това доста непрофесионално.

На кадъра бедрата на Би не са толкова тънички, но пък ако се загледате в телефона и чашата за вино на масата, ще забележите колко са изкривени те. А това недвусмислено показва, че някой си е поиграл с инструментите на фотошоп, най-вероятно за да поприбере и изглади малко бедрата на певицата. Доста неуспешно.

Припомняме, че само преди няколко месеца Бионсе беше обвинена, че на снимка, която публикува в профила си, бедрата ѝ са сериозно изтънени софтуерно. На кадъра, на който Бионсе играе голф, крачетата ѝ изглеждат тънички като клечка. Феновете ѝ веднага изкоментираха, че това не е истина и не е нужно знойната звезда да крие извивките си, те си я харесват такава.

"Наистина ли, Бионсе? Всички ние харесваме пищните ти бедра. Няма причина да правиш такава дупка с фотошоп", беше един от коментарите на почитателите. 

#Бионсе #фотошоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"