Отец Гелеменов: В България е пълно с вампири

Отец Гелеменов: В България е пълно с вампири
Екзорсистът отец Георги Гелеменов коментира, че вампирите съвсем не са само на кино, а се разхождат сред нас по улиците. Снимка: petel.bg
A A+ A++ A

Екзорсистът отец Георги Гелеменов коментира, че вампирите съвсем не са само на кино, а се разхождат сред нас по улиците. Засега утоляват жаждата си от кръв от животни, но и човек може да се превърне в тяхна жертва.

Гелеменов даде пример със санитар, който е бил хванат да пие кръв от кръвни банки. След като възникнал скандал, кръвопиецът бил уволнен от Центъра за даряване на кръв. Тогава отецът решил да му помогне. В началото всичко вървяло добре, но изведнъж вампирът спрял да ходи при свещеника.

„Срещнах го след известно време на улицата и го питах защо се е отказал да го лекувам от демоничното присъствие. Той ми каза, че е станал католик и вече работел в морга, режел трупове, помагал за извършването на аутопсии. Той ми беше разказал, че е целунал мъртвата си баба в ковчега. Сподели ми, че тогава нещо изсвирило в него и сякаш го ударил ток. Тогава започнал да се стреми да пие човешка кръв. Когато няма човешка, се задоволява с животинска. Ясно е, че такива хора могат да захапват минувачите по улицата и да им пият кръвта. Бившият санитар ми каза, че бил привърженик на най-големия български сатанист Петър Дънов“, заяви отецът пред ТВ7.

Според екзорсиста има вампирски сборища - младежи се събират по гробищата, убиват животни и пият животинска кръв. Още не са започнали да се хранят с човешка, но и това може да стане. Той разказа за младо момиче, което се самонаранявало, за да пие собствената си кръв.

Той съветва хората да не се стряскат от разкритието му, че България е пълна с вампири, но ги призова, ако имат някакви страхове, да му се обадят.

#вампири

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници