МВР: Не тръгвайте към Южното Черноморие, пътищата са затворени

МВР: Не тръгвайте към Южното Черноморие, пътищата са затворени
Снимка: globusnews.net
A A+ A++ A

МВР-Бургас съветва шофьорите да не пътуват към общините Созопол, Приморско и Царево, където има затворени участъци заради наводненията. Към момента пътната отсечка от с. Атия, община Созопол, в южна посока е затворена поради наводнения на главния път, съобщи Burgas24.bg.

Районът на село Равадиново, местността Пейчов мост и детелината с вход Равадиново също са откъснати от стичащата се вода. Прекъснати са второстепенните пътища край к-г „Каваците“ и ваканционно селище „Дюни“, както и пътят, преминаващ покрай резерват „Аркутино“ и свързващ Бургас и Приморско.

Пороен дъжд наводни къмпинг „Смокиня“ и региона тази нощ. Проливният валеж е продължил над седем часа. По думите на къмпингуващи дъждът е започнал в 2.30 ч. през нощта и спрял тази сутрин около 9.30 ч. Природната стихия е нанесла сериозни щети на плажната ивица, отнесла е много палатки и оборудване на летовниците.

Работи се по отводняване на участъците, извършват се дейности по изрязване на дървета, клони и почистване на камъни от пътното платно.

#наводнение #МВР-Бургас #Южното Черноморие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници